Dietetycy i żywieniowcy
Sortowanie
Źródło opisu
Zbiory biblioteki
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
nieokreślona
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Autor
Hisano Ai
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Wielka Brytania
(1)
Stany Zjednoczone
(1)
Język
angielski
(1)
Odbiorca
Szkoły wyższe
(419)
Menedżerowie
(243)
Ekonomiści
(219)
Przedsiębiorcy
(102)
Prawnicy
(93)
Dietetycy i żywieniowcy
(1)
Księgowi
(64)
Studenci
(42)
Urzędnicy
(39)
Pracownicy naukowi
(35)
Adwokaci
(34)
Radcy prawni
(34)
Specjaliści ds. kadr
(33)
Pracownicy banków
(29)
Doradcy podatkowi
(26)
Politolodzy
(22)
Sędziowie
(21)
Socjolodzy
(20)
Biegli rewidenci
(19)
Specjaliści ds. marketingu
(19)
Pracodawcy
(16)
Nauczyciele akademiccy
(15)
Pracownicy samorządowi
(15)
Inwestorzy indywidualni
(14)
Handlowcy
(13)
Analitycy ekonomiczni
(12)
Politycy
(12)
Doradcy finansowi
(11)
Doradcy personalni
(10)
Informatycy
(10)
Psycholodzy
(10)
Doktoranci
(9)
Specjaliści bankowości
(9)
Dyrektorzy finansowi
(8)
Historycy
(7)
Logistycy
(7)
Menedżerowie sportu
(6)
Poziom nauczania Szkoły wyższe
(6)
Aplikanci
(5)
Dyrektorzy HR
(5)
Kierownicy projektów
(5)
Specjaliści ds. badań społeczno-ekonomicznych
(5)
Zarządcy nieruchomości
(5)
Analitycy giełdowi
(4)
Audytorzy wewnętrzni
(4)
Finansiści
(4)
Główni księgowi
(4)
Nauczyciele
(4)
Notariusze
(4)
Specjaliści ds. controllingu
(4)
Statystycy
(4)
Dyrektorzy zakładów opieki zdrowotnej
(3)
Filozofowie
(3)
Inwestorzy instytucjonalni
(3)
Kierownicy działów kadrowo-płacowych
(3)
Komornicy sądowi
(3)
Kulturoznawcy
(3)
Lekarze
(3)
Rolnicy
(3)
Rzecznicy patentowi
(3)
Specjaliści ds. public relations
(3)
Administratorzy bezpieczeństwa informacji
(2)
Aktuariusze
(2)
Analitycy rynku
(2)
Architekci
(2)
Doradcy inwestycyjni
(2)
Dyrektorzy
(2)
Dziennikarze
(2)
Ekolodzy (zawód)
(2)
Farmaceuci
(2)
Maklerzy giełdowi
(2)
Pielęgniarki i pielęgniarze
(2)
Pośrednicy w obrocie nieruchomościami
(2)
Pracownicy
(2)
Pracownicy służby zdrowia
(2)
Programiści
(2)
Prokuratorzy
(2)
Publikacje dydaktyczne
(2)
Publikacje fachowe
(2)
Rzeczoznawcy majątkowi
(2)
Specjaliści ds. doskonalenia organizacji
(2)
Specjaliści ds. konsultingu
(2)
Syndycy
(2)
Szkoły średnie
(2)
Traderzy
(2)
Uczeni
(2)
Urzędnicy unijni
(2)
Administracja samorządowa
(1)
Agenci ubezpieczeniowi
(1)
Analitycy biznesowi
(1)
Analitycy danych
(1)
B2 (poziom biegłości językowej)
(1)
Bankierzy
(1)
Biotechnolodzy
(1)
Blogerzy
(1)
Brokerzy ubezpieczeniowi
(1)
Copywriterzy
(1)
Cudzoziemcy
(1)
Deweloperzy
(1)
Doradcy metodyczni (pedagogika)
(1)
Temat
Barwy
(1)
Gospodarka żywnościowa
(1)
Handel
(1)
Kolor żywności
(1)
Marketing
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Wizualizacja (psychologia)
(1)
Zdrowie publiczne
(1)
Żywność
(1)
Temat: miejsce
Stany Zjednoczone (USA)
(1)
Gatunek
Opracowanie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Psychologia
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
Zarządzanie i marketing
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Visualizing Taste : How Business Changed the Look of What You Eat / Ai Hisano. - First printing. - Cambridge ; London : Harvard University Press, 2019. - VII, [1], 327 stron, 8 stron tablic ; 22 cm.
(Harvard Studies in Business History ; 53)
Description based on publisher supplied metadata and other sources.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Brak informacji o dostępności: sygn. B-572 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej