Medycyna i zdrowie
Sortowanie
Źródło opisu
Zbiory biblioteki
(9)
Forma i typ
Książki
(9)
Publikacje naukowe
(8)
Publikacje fachowe
(4)
Publikacje dydaktyczne
(2)
Dostępność
nieokreślona
(14)
Placówka
Wypożyczalnia
(6)
Czytelnia
(8)
Autor
Bukowska-Piestrzyńska Agnieszka
(1)
Caldwell Melissa L. (1969- )
(1)
Geise Mirosław (1960- )
(1)
Hisano Ai
(1)
Krej Natalia
(1)
Pilarczyk Bogna (1948- )
(1)
Rogala Anna (ekonomia)
(1)
Skinder Marcin
(1)
Smoluk-Sikorska Joanna
(1)
Szczepkowska-Flis Agnieszka
(1)
Tańska Ewa
(1)
Urbaniak Monika
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(7)
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(8)
Kraj wydania
Polska
(7)
Wielka Brytania
(2)
Stany Zjednoczone
(2)
Australia
(1)
Indie
(1)
Język
polski
(7)
angielski
(2)
Odbiorca
Ekonomiści
(2)
Szkoły wyższe
(2)
Biotechnolodzy
(1)
Dietetycy i żywieniowcy
(1)
Dyrektorzy zakładów opieki zdrowotnej
(1)
Farmaceuci
(1)
Handlowcy
(1)
Pracownicy służby zdrowia
(1)
Rolnicy
(1)
Specjaliści ds. marketingu
(1)
Temat
Zdrowie publiczne
(5)
Marketing
(3)
Służba zdrowia
(3)
COVID-19
(2)
Gospodarka żywnościowa
(2)
System opieki zdrowotnej
(2)
Żywność
(2)
Antropologia jedzenia
(1)
Barwy
(1)
Bezpieczeństwo żywności
(1)
Covid-19
(1)
Dobre praktyki
(1)
Dostępność opieki zdrowotnej
(1)
Edukacja żywieniowa
(1)
Farmaceuci
(1)
Finansowanie
(1)
Food studies
(1)
Głód
(1)
Handel
(1)
Kolor żywności
(1)
Kompetencje przywódcze
(1)
Komunikacja marketingowa
(1)
Komunikowanie się
(1)
Kryzys gospodarczy
(1)
Leki
(1)
Leki na receptę
(1)
Leki przeciwzakaźne
(1)
Marketing strategiczny
(1)
Marketing usług
(1)
Marketing usług zdrowotnych
(1)
Marnotrawstwo żywności
(1)
Odżywianie
(1)
Organizacja
(1)
Otyłość
(1)
Polityka zdrowotna
(1)
Pomoc publiczna
(1)
Praktyki kulturowe
(1)
Prawo
(1)
Prawo gospodarcze publiczne
(1)
Prawo medyczne
(1)
Produkcja żywności
(1)
Przemysł farmaceutyczny
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Przywództwo
(1)
Rozwój gospodarczy
(1)
Sektor ochrony zdrowia
(1)
Społeczna odpowiedzialność biznesu
(1)
Społeczna odpowiedzialność biznesu (CSR)
(1)
Styl kierowania
(1)
Ubezpieczenia zdrowotne
(1)
VUCA
(1)
Wizualizacja (psychologia)
(1)
Zarządzanie służbą zdrowia
(1)
Zarządzanie w opiece zdrowotnej
(1)
Życie codzienne
(1)
Żywność ekologiczna
(1)
Żywność naturalna
(1)
Temat: czas
2001-
(6)
1901-2000
(2)
1989-2000
(1)
Temat: miejsce
Polska
(6)
Stany Zjednoczone (USA)
(3)
Rosja
(2)
Szwecja
(2)
Wielka Brytania
(2)
Australia
(1)
Belgia
(1)
Chiny
(1)
Czechy
(1)
Dania
(1)
Estonia
(1)
Finlandia
(1)
Francja
(1)
Grecja
(1)
Gruzja
(1)
Hiszpania
(1)
Indie
(1)
Indonezja
(1)
Japonia
(1)
Korea Północna
(1)
Kuba
(1)
Niemcy
(1)
Norwegia
(1)
Portugalia
(1)
Samoa (wyspy)
(1)
Skandynawia i kraje nordyckie
(1)
Ukraina
(1)
Włochy
(1)
Gatunek
Monografia
(3)
Opracowanie
(3)
Praca zbiorowa
(2)
Materiały pomocnicze
(1)
Poradnik
(1)
Raport z badań
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(864)
Zarządzanie i marketing
(585)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(262)
Socjologia i społeczeństwo
(154)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(131)
Medycyna i zdrowie
(9)
Informatyka i technologie informacyjne
(50)
Psychologia
(43)
Historia
(41)
Nauka i badania
(30)
Media i komunikacja społeczna
(27)
Matematyka
(21)
Transport i logistyka
(19)
Edukacja i pedagogika
(15)
Rolnictwo i leśnictwo
(15)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(14)
Ochrona środowiska
(14)
Filozofia i etyka
(11)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(9)
Kultura i sztuka
(7)
Praca, kariera, pieniądze
(6)
Architektura i budownictwo
(5)
Geografia i nauki o Ziemi
(4)
Etnologia i antropologia kulturowa
(3)
Inżynieria i technika
(3)
Językoznawstwo
(2)
Kultura fizyczna i sport
(2)
Religia i duchowość
(2)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(2)
Rozwój osobisty
(2)
Biologia
(1)
Styl życia, moda i uroda
(1)
9 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Brak informacji o dostępności: sygn. Z-61639 (1 egz.)
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. c2/ (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. B-573 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. c2/ (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Visualizing Taste : How Business Changed the Look of What You Eat / Ai Hisano. - First printing. - Cambridge ; London : Harvard University Press, 2019. - VII, [1], 327 stron, 8 stron tablic ; 22 cm.
(Harvard Studies in Business History ; 53)
Description based on publisher supplied metadata and other sources.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Brak informacji o dostępności: sygn. B-572 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. c2/KKP 2000-3184 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Brak informacji o dostępności: sygn. Z-61637 (1 egz.)
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. c2/ (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Brak informacji o dostępności: sygn. Z-61173, Z-61172 (2 egz.)
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. c2/ (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Brak informacji o dostępności: sygn. Z-61654 (1 egz.)
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. c2/ (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Brak informacji o dostępności: sygn. Z-59494 (1 egz.)
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. c2/K (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej