Żywność
Źródło opisu
Zbiory biblioteki
(97)
Forma i typ
Książki
(97)
Publikacje naukowe
(10)
Publikacje dydaktyczne
(4)
Publikacje fachowe
(2)
Dostępność
nieokreślona
(110)
dostępne
(11)
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(30)
Czytelnia
(92)
Autor
Gorzelak Eugeniusz (1921- )
(4)
Urban Stanisław (1943-2017)
(4)
Knoerzer Kai
(3)
Muthukumarappan Kasiviswanathan
(3)
Szulce Halina
(3)
Wiśniewska Małgorzata (1961- )
(3)
Kos Czesław
(2)
Kowalczyk Stanisław (1956- )
(2)
Olszańska Anna (ekonomia)
(2)
Rowiński Janusz
(2)
Szlachta Krystyna
(2)
Wojciechowski Henryk (1922-2004)
(2)
Andrée Peter (1970- )
(1)
Ankiel-Homa Magdalena
(1)
Annosi Maria Carmela
(1)
Antoni-Komar Irene (1955- )
(1)
Ayora-Diaz Steffan Igor (1956- )
(1)
Balicki Andrzej (prawo)
(1)
Baranowski Maciej (tłumacz)
(1)
Barska Anetta
(1)
Bartolik Paweł Michał (1976- )
(1)
Bejgrowicz Eugeniusz
(1)
Bello Walden F. (1945- )
(1)
Bhat Rajeev
(1)
Białoskurski Sebastian
(1)
Bober Tomasz (organizacja i zarządzanie)
(1)
Bojanowska Agnieszka (ekonomia)
(1)
Bojarski Paweł (inżynier)
(1)
Brodnicka Elwira
(1)
Brunetta Federica
(1)
Bryła Paweł
(1)
Burgess Peter
(1)
Caldwell Melissa L. (1969- )
(1)
Cavicchi Alessio
(1)
Celmerowski Zbigniew
(1)
Chase Lisa
(1)
Ciampi Stančová Kateřina
(1)
Clark Jill K
(1)
Creager Angela N. H. (1963- )
(1)
Czechowski Paweł
(1)
Czernyszewicz Eugenia
(1)
Czubak Wawrzyniec Maciej
(1)
Dani Samir
(1)
De Iulio Simona
(1)
Deutsch Jonathan (1977- )
(1)
Diasio Nicoletta
(1)
Domański Tomasz (marketing)
(1)
Earle Mary D
(1)
Farmer Neil
(1)
Feldman Zeena
(1)
Fuller Gordon W
(1)
Galanakis Charis M
(1)
Gaudillière Jean-Paul (1957- )
(1)
Goliszek Anna
(1)
Gordon Cynthia (1975- )
(1)
Grubinger Vernon P. (1957- )
(1)
Grudowski Piotr
(1)
Gruijters Katja. Autor
(1)
Górka-Chowaniec Agnieszka
(1)
Górska-Warsewicz Hanna
(1)
Heymann Hildegarde
(1)
Hinte Ed van (1951- )
(1)
Hisano Ai
(1)
Hofman Krzysztof (1949- )
(1)
Howard Philip H. (1971- )
(1)
Hunek Tadeusz (1932- )
(1)
Jasser Adam (1965- )
(1)
Jongen W. M. F
(1)
Julien Marie-Pierre (1968- )
(1)
Kalfagianni Agni (1976- )
(1)
Kamiński Włodzimierz
(1)
Karasiewicz Grzegorz
(1)
Kevany Kathleen May
(1)
Kieżel Ewa
(1)
Klein Jakob
(1)
Komor Agnieszka
(1)
Kovacs Susan
(1)
Kowalska Aleksandra (ekonomia rolna). Autor
(1)
Kowalska Anna (1973- )
(1)
Kowalska Anna (ekonomia)
(1)
Krajewski Karol
(1)
Kropp Cordula
(1)
Lawless Harry T
(1)
Levkoe Charles Z. (1975- )
(1)
Leśkiewicz Katarzyna
(1)
Lowitt Kristen
(1)
Luning P. A
(1)
Lupton Deborah (1963- )
(1)
MacFie Hal
(1)
Malinowska Ewa (towaroznawstwo)
(1)
Marcelis W. J. (1948- )
(1)
Marjańska Ewa
(1)
Małysz Jerzy
(1)
Mierzejewski Sławomir
(1)
Miller Jeff
(1)
Modrzyk Ariel (1985- )
(1)
Moskowitz Howard R (1944- )
(1)
Nowak Jan (ekonomista)
(1)
Nowogródzka Teresa. Autor
(1)
O'Sullivan Maurice G
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(27)
2010 - 2019
(33)
2000 - 2009
(8)
1990 - 1999
(13)
1980 - 1989
(12)
1970 - 1979
(2)
1940 - 1949
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(9)
Kraj wydania
Polska
(51)
Stany Zjednoczone
(28)
Wielka Brytania
(25)
Australia
(6)
Indie
(6)
Holandia
(5)
Belgia
(1)
Szwajcaria
(1)
Język
polski
(62)
angielski
(35)
Odbiorca
Szkoły wyższe
(4)
Ekonomiści
(2)
Analitycy ekonomiczni
(1)
Biotechnolodzy
(1)
Dietetycy i żywieniowcy
(1)
Handlowcy
(1)
Menedżerowie
(1)
Prawnicy
(1)
Przedsiębiorcy
(1)
Temat
Przedsiębiorstwa
(1467)
Zarządzanie przedsiębiorstwem
(1005)
Zarządzanie
(946)
Personel
(807)
Ekonomia
(626)
Żywność
(-)
Banki
(605)
Unia Europejska
(584)
Marketing
(558)
Rachunkowość
(537)
Finanse publiczne
(449)
Rynek kapitałowy
(396)
Planowanie strategiczne
(392)
Innowacje
(385)
Samorząd lokalny
(379)
Konkurencja
(357)
Małe i średnie przedsiębiorstwa
(339)
Rozwój gospodarczy
(336)
Organizacja
(327)
Finanse
(325)
Globalizacja
(315)
Konsumenci
(307)
Prawo pracy
(287)
Sprawozdania finansowe
(287)
Inwestycje
(266)
Administracja publiczna
(256)
Zarządzanie ryzykiem
(251)
Prawo podatkowe
(248)
Logistyka (organizacja)
(246)
Przedsiębiorczość (ekonomia)
(235)
Spółki
(233)
Konkurencyjność (ekonomia)
(216)
Rachunkowość zarządcza
(211)
Przedsiębiorstwo
(208)
Prawo europejskie
(205)
Przywództwo
(198)
Prawo
(196)
Polityka gospodarcza
(193)
Międzynarodowe stosunki gospodarcze
(192)
Rynek pracy
(187)
Handel międzynarodowy
(184)
Zarządzanie wiedzą
(183)
Polityka pieniężna
(179)
Biznes
(178)
Sukces w biznesie
(178)
Analiza finansowa
(177)
Ubezpieczenia społeczne
(177)
Zarządzanie projektami
(174)
Innowacje organizacyjne
(173)
Podatek
(171)
Reklama
(171)
Praca
(170)
Prawo gospodarcze publiczne
(166)
Statystyka
(163)
Regionalizacja ekonomiczna
(162)
Zachowania w organizacji
(162)
Internet
(160)
Rolnictwo
(160)
Gospodarka regionalna
(155)
Zagospodarowanie terenu
(154)
Kultura przedsiębiorstwa
(152)
Ubezpieczenie
(152)
Kadry
(151)
Prawo europejskie i prawo krajowe
(151)
Socjologia
(151)
Społeczna odpowiedzialność biznesu
(147)
Rachunek kosztów
(146)
Gospodarka rynkowa
(143)
Podejmowanie decyzji
(141)
Giełda
(139)
Prawo administracyjne
(138)
Zamówienia publiczne
(135)
Zapewnienie jakości
(135)
Przemysł
(132)
Turystyka
(130)
Fundusze strukturalne
(128)
Kryzys gospodarczy (2008)
(128)
Sprzedaż
(127)
Język polski
(125)
Zarządzanie finansowe
(125)
Handel elektroniczny
(124)
Ekonometria
(123)
Kapitalizm
(122)
Relacje z klientami
(122)
Skuteczność organizacyjna
(121)
Środowisko
(121)
Makroekonomia
(120)
Ochrona danych (informatyka)
(119)
Pieniądz
(119)
Szefowie przedsiębiorstw
(119)
Mikroekonomia
(118)
Produkcja
(117)
Systemy informacyjne zarządzania
(117)
Geografia ekonomiczna
(115)
Usługi
(114)
Upadłość
(113)
Marketing w Internecie
(111)
Nieruchomości
(111)
Płace
(111)
Zmiana społeczna
(111)
Ekonomika przedsiębiorstwa
(110)
Temat: czas
1901-
(10)
2001-
(6)
1901-2000
(2)
1989-2000
(2)
Temat: miejsce
Polska
(7)
Stany Zjednoczone (USA)
(3)
Kraje Unii Europejskiej
(2)
Chiny
(1)
Europa Środkowo-Wschodnia
(1)
Gruzja
(1)
Indie
(1)
Indonezja
(1)
Korea Północna
(1)
Kuba
(1)
Rosja
(1)
Samoa (wyspy)
(1)
Sydney (Australia)
(1)
Unia Europejska
(1)
Wielka Brytania
(1)
Gatunek
Monografia
(5)
Opracowanie
(3)
Praca zbiorowa
(2)
Case study (studium przypadku)
(1)
Podręcznik
(1)
Podręczniki [Typ publikacji]
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(6)
Rolnictwo i leśnictwo
(3)
Socjologia i społeczeństwo
(3)
Zarządzanie i marketing
(3)
Medycyna i zdrowie
(2)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(2)
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Media i komunikacja społeczna
(1)
Psychologia
(1)
97 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Civil society and social movements in food system governance / edited by Peter Andrée, Jill K. Clark, Charles Z. Levkoe and Kristen Lowitt. - First issued in paperback. - London ; New York : Routledge, Taylor & Francis Group, 2020. - XII, 203 strony : ilustracje ; 23 cm.
(Routledge Studies in Food, Society and Environment)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. B-496
Brak okładki
Książka
W koszyku
How is digitalization affecting agri-food? : new business models, strategies and organizational forms / written and edited by Maria Carmela Annosi and Federica Brunetta. - First issued in paperback. - London ; New York : Routledge/Taylor and Francis Group, 2022. - X, [2], 134 strony : ilustracje ; 24 cm.
(Routledge Studies in Innovation, Organization and Technology)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. B-590
Brak okładki
Książka
W koszyku
The cultural politics of food, taste, and identity : global perspective / edited by Steffan Igor Ayora-Diaz. - Paperback edition. - London ; New York ; Oxford ; New Delhi ; Sydney : Bloomsbury Academic, 2023. - VI, [2], 270 stron : ilustracja ; 24 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. B-642
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. p/KJ-KKZ (1 egz.)
Wypożyczalnia
Brak informacji o dostępności: sygn. Z-54896
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. c2/
Książka
W koszyku
Wojny żywnościowe / Walden Bello ; przeł. Paweł Michał Bartolik. - Warszawa : Instytut Wydawniczy Książka i Prasa, 2011. - 242, [1] s. ; 20 cm.
(Biblioteka Le Monde Diplomatique)
Tyt. oryg.: The food wars.
Brak okładki
Książka
W koszyku
Future foods : global trends, opportunities, ang sustainability challenges / edited by Rajeev Bhat. - London ; San Diego, CA ; Cambridge, MA ; Oxford : Academic Press is an imprint of Elsevier, copyright 2022. - XXV, 759 stron : ilustracje ; 28 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. B-587
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. c2/
Wypożyczalnia
Brak informacji o dostępności: sygn. Z-62136
Brak okładki
Książka
W koszyku
Badanie komunikacji marketingowej na polskim rynku żywności / Agnieszka Bojanowska. - Lublin : Wydawnictwo Politechniki Lubelskiej, 2022. - 177 stron : ilustracje ; 24 cm.
(Monografie - Politechnika Lubelska)
Na 1 stronie okładki i grzbiecie błąd w zapisie słowa z tytułu właściwego: "Badania ...".
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. c2/
Wypożyczalnia
Brak informacji o dostępności: sygn. Z-62223
Brak okładki
Książka
W koszyku
Żywność i jej zabezpieczenie / Paweł Bojarski. - Warszawa : [s.n.], 1947 (Warszawa : Druk. "Czytelnik"). - 128 s. ; 19 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. Historia biznesu
Brak okładki
Książka
W koszyku
Integrating the packing and product experience in food and beverages : a road-map to consumer satisfaction / ed. by Peter Burgess. - Amsterdam [etc.] : Elsevier/Woodhead Publishing, cop. 2016. - XXVIII, 191 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
(Wood Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition ; no 296)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. B-518
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. B-573
Brak okładki
Książka
W koszyku
Food, farms, and community : exploring food systems / Lisa Chase & Vern Groubinger. - Durham, New Hampshire : University of New Hampshire Press, © 2014. - [8], 288 stron : ilustracje ; 24 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. c1/
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. B-479
Brak okładki
Książka
W koszyku
Risk on the table : food production, health, and the environment / edited by Angela N. H. Creager and Jean-Paul Gaudillière. - First published. - New York ; Oxford : Berghahn, 2021. - XII, 354 strony : ilustracje ; 24 cm.
(The Environment in History : International Perspectives ; vol. 21)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. B-636
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. c3/KKP 3190-3785
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. c2/
Wypożyczalnia
Brak informacji o dostępności: sygn. Z-62652
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. c2/
Wypożyczalnia
Brak informacji o dostępności: sygn. Z-61876
Brak okładki
Książka
W koszyku
Food information, communication and education : eating knowledge / edited by Simona De Iulio and Susan Kovacs. - First published. - London ; New York ; Oxford ; New Delhi ; Sydney : Bloomsbury Academic, 2022. - XI, [1], 235 stron ; 24 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. B-619
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Czytelnia
Brak informacji o dostępności: sygn. c1/
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej